lauantai 18. syyskuuta 2010

ONKO PAKKO HERÄTÄ JOS EI TAHDO?!?

Lauantai on vapaapäivä. Sitä se taitaa olla myös Simolle, joka aamulla ryömi peiton alle jatkamaan uniaan. Piti oikein herätellä postilaatikolle ja aamuiselle pissalenkille. Mutta vaikeata se näytti olevan.
Onneksi Simo ei ole "kirppusäkki" vaan pesty ja putsattu pikkukoiruli. Ei muuten saisi peiton alle ryömiä.
Hampaat harjataan joka päivä ja käpälät ja vatsanalus suihkutetaan lenkkien jälkeen. Ja tarkistetaan, ettei hirvikärpäsiä matkusta mukana kallion takaa poluilta tultaessa. Että semmoinen Simo Sallinpoika Hurtta.
Ja nopeasti on herättyään täydessä vahtivalmiudessa oravien ja jänisten varalta. Omat chinchillapojat saavat ihme kyllä olla ihan rauhassa. Mutta asia olisi varmasti toinen, jos juoksentelisivat pihalla vapaana.

5 kommenttia:

 1. Tuitui :) Itsellä on jo melkein krooninen koirakuume..

  VastaaPoista
 2. Hihih, ihan kuin meidän Tyyne. Sen joutuu välillä ihan väkisin pakottamaan aamulla ulos, kun se vain makaa lämpöisen peiton alla piilossa - kenties yksi tassu tai hännänpää näkyvissä :)

  Tyyne on beagle, joten minulta on usein kysytty että eikö se tapa meidän kaneja. Vaan Tyyne on erittäin tottunut omaan perheeseen - niin pupuihin, kissoihin kuin vaikkapa hamstereihinkin.

  Joskus on käynyt niinkin, että puput ovat olleet pihalla karkuteillä, niin Tyyne on vain makoillut nurmikolla rennosti, eikä ole välittänyt mitään. Tyyne on perhekeskeinen hehe.. :)

  VastaaPoista
 3. Voi lulluti, lulluti tuota Simoa. :)

  VastaaPoista
 4. Simo kuitenkin noin pirtsakkana neljällä jalalla heti herättyään.Meikäläisen aistit ei aikoihin vireystilassa aamuvenyn jälkeen.
  Ihanan lutunen Simo!

  VastaaPoista
 5. Kukkahattuneiti; Koirakuumeesta selviämiseen on vain kaksi keinoa: joko ottaa järjen käteen, tai sitten ottaa perheeseen uuden nelijalkaisen jäsenen. Minulle auttoi viimemainittu!

  Marika; Beaglet on sellaisia viekkulikoiria myöskin, haluavat nukkua selkä selkää vasten peiton alla. Ihme, että Tyyne ei hätyytä omia kaneja, beaglehan on ajava koira! Mutta kuka se omaa perhettä ajaisi?

  Unelma; Siis ihan oikeesti Simo on lullukkapoika!

  Sinikka; Kyllä poika on terävänä heti kun pääsee (tai joutuu!) sängystä ylös. Vahtivuoro alkaa välittömästi, vahdittaviin kuuluu myös meidän aamupalat, josko jotakin mangustamalla heltiäisi!

  VastaaPoista