keskiviikko 15. syyskuuta 2010

PUOLI VUOTTA BLOGGAAJANA

Nyt mä sen hokasin! Puoli vuotta tätä Simo-koiruliblogia tuli 12.9. täyteen. Ja niinkuin näkyy, blogi on täynnänsä pientä parson-austr.terrieripoikaa. Tuossa se nytkin lekottelee torkuilla lempiluu kainalossa. Luu on kai yhtä vanha kuin tämä blogi, tuotiin se mökiltä nyt pois. Kesällä se ei maistunut, vaan annas olla täällä kotona!

Pienet tämän kesän oravat olivat maistelemassa luumupuun herkkuja ja Simo päivysti sohvan selkämyksellä. Voi sitä hirmuista hässäkkää ja haukkumista oravien takia. Kaikki huushollin matot oli läjässä, koira juoksi yläkerrasta alakertaan, pomppi ovenkahvaan ja yritti ilmaista minulle, että saalista on lähistöllä. Piti sulkea sälekaihdin häsläämisen lopettamiseksi.

Ulkona sataa kuin saavista. Sienet kasvaa. Uimalammikko on täynnä koivun keltaisia lehtiä. Tätä on syksy.
Mutta onhan syksyssä ilonsakin. "Sataa, sataa ropisee, tili-tili-tom. Nallen varpaat palelee...." on iloinen lasten laulu. Se ainakin saa hyvälle tuulelle.

Kiitos kaikille blogini seuraajille! Kommentoikaa. Tästä on hyvä jatkaa. 1700 kiitosta!

7 kommenttia:

 1. Onnea Anja ja Simo♥

  Just pääsin Lumimiehelle kehumasta, että 'näetkös nyt kuinka kannattaa istuttaa myös syksyllä, kun sade hoitaa kastelut'. Siis me kastelimme tänä suvena enemmän kuin koskaan ja se kävi jo työstä. Nyt istutimme viikko sitten pari havupuuta vielä ja eipä tarvitse kastella.

  Yhtenä iltana satoi pienesti ja suloisesti, niinpä lähdin yksin vaeltamaan rantapolkuja. Olgaa ei saa enää lenkille viedä, joten Lummies piti hänelle rapsutusseuraa.

  Tuo vika kuva on kaunis!

  VastaaPoista
 2. Meikämummu uudehko blogisi seuraaja, mutta viitynyt olen kanssasi, ja SIMON,hän niin ihana.
  Meillä myös sataa holisten.
  Hannun kanssa istutimme pari omenapuuta, tulevaisuususkoa on kuten huomaat.Petteri niminen toinen puu, siitäpä sitten tyttärenpoika sadon saapi, ellemme me ehdi saaliille.
  Nyt sellainen sukankudin keli,kiva istuksia lukulampun alla ja kilkuttaa Lakka langasta jalanlämmikettä.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut, oikein mukava blogi seurata :)

  VastaaPoista
 4. Hei kaikki! Tästä bloggaamisesta on tullut intohimo! Kiitos kannustavista kommenteistanne.

  VastaaPoista
 5. Onnea puolivuotiaalle, voi, onko siitä jo kuusi kuukautta.
  Aika rientää.
  Tarkkaan olen blogiasi seurannut ja monet naurut saanut hauskoja tarinoitasi lukiessa. Sinulla on tuo sana hallussa. Onnea vaan edelleenkin ja rapsutukset Simolle.

  VastaaPoista
 6. Unelma; kiitos kommentistasi, sinultapa tämän idean ja opin sain silloin maaliskuussa. Nämä jutustelut kuvien kera tuntuu aina mukavilta tehdä.

  VastaaPoista