keskiviikko 6. lokakuuta 2010

VISPIPUURON VÄRISET SUKAT

Sukkasadon hillokellariin valmistui nämä vispipuuron väriset sukat odottelemaan, josko joku sukankuluttaja ilmaantuisi niillä sipsuttelemaan.
Kutomisesta on tullut elämäntapa. Ajattelin jo vieroitusoireita syntyvän kun lennähdän etelämpään eikä kutiletta voi ottaa käsimatkatavaroihin. Mutta bambupuikot voi. Siispä niitä metsästämään ja lankakerä kassiin ja lennoksi. Voi sitten syntyä vaikka minkälaista raitaa sukanvarteen. Hih.

10 kommenttia:

 1. Ei sitten muuta, kun puikot suihkimaan ja hyvää matkaa.

  VastaaPoista
 2. Hienot sukat. En ole kuullutkaan, että bambut saa ottaa koneeseen. Hieno uutinen, nyt voisikin aloittaa matkaa metsästämään. : )))

  VastaaPoista
 3. Eiköhän noin kivan värisiin ja siistin näköisiin sukkiin jalat jostakin löydy:)

  VastaaPoista
 4. Sukkatehdas toiminnassa syysteemavärein.Makeat on sipsusukkasi!
  Kyllä me mummot vain ollaan tekijöitä, monet kädet,jalat ja pää lämmitetään. Minullakin urakkana kuuden naisen ajatukset pitää lämpimänä kun huppukaulurit heille kudon.Novitan lehteä tyttöset selaili ja kuiskivat tuon tahtoisin ja tuon, ja mummeli kuuli kuiskeen.Ei muuta kuin puikot höyryämään.
  Etelän lämpöönkös matkaatte?

  VastaaPoista
 5. Amalia; pari kerää ja utelias mieli, ja lentoon.

  Unelma; lukaisin sukkasatoa ja siellä oli lentäessä kudottu sukkia bambupuikoilla. Nehän eivät ole teräaseita niinkuin nää tavalliset!!!

  Irma; Kyllä varmaan, sanotaanhan että "aika tavaran kaupitsee". Viime joulun aikaan sain menemään 26 paria sukkia ja 4 paria lapasia lämmittämään läheisiä ja tuttavia.

  Sinikka; Seitsemän veljestä oli tarjouksessa ja sieltä haettiin kilpaa keriä prinssipuolison kanssa. Sukan neulominen on niin automaattista ja helppoa, että sitä voipi tehdä vähän joka paikassa. Mennään vähän lämpimämpään, Duprownikiin muutamaksi päiväksi pojan perheen kanssa.

  VastaaPoista
 6. Kivat sukat! Jospa tämä oma rannekin tästä alkaisi kipsin lähdön myötä vetreentymään ja pääsisi neulomaan...
  Oikein antoisaa matkaa!!! =)

  VastaaPoista
 7. stansta; Joko sait kipsin pois ranteestasi? Kyllä se siitä vetreytyy pikkuhiljaa. Kiitos toivotuksista.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kysymästä: sain kipsin pois sunnuntai-iltana. =)

  VastaaPoista
 9. Anja, kutimiseen tulee todellakin himo! Minä teen vain pitkiäkaulaliinoja ja yhden talviloimen islannin hevoselle, mutta tänään jo puristelin uutta lankamerkkiä kaupassa, kun se ihana Teddy on kadonnut. Uutus on Softy ja suloisen pehmoista ja ihania värejä. Päätin antaa itselleni luvan vasta kirjamessujen jälkeen;-) Kerrankin odotan marraskuuta!

  Vispipuuron väri on mahtava ja voimaannuttava!

  Mukavaa viikonloppua, Anja♥

  VastaaPoista
 10. Leena; yhdistelin tuota vispipuuron väriä valkoiseen ja siitä on toinen sukka jo valmis. Matkaa varten ostin bambupuikot, joten ei tule paussia tikuttamiseen.
  Jess, hoitele ensin messut pois alta ja sitten kutomaan. Islannin hevosen loimeenhan kuluu lankaa ja kärsivällisyyttä.
  Hyvää viikonloppua myös sinulle sinne Muuratsaloon.

  VastaaPoista