torstai 16. maaliskuuta 2017

ONNETAR ARPOI

Arpajaiset on suoritettu. Kaikki arpaliput (yli 30) laitettiin punaiseen maljakkoon tänä aamuna.
Maljakko on seissyt käyttämättömänä hyllynpäällä edellisistä arpajaisista asti, ainakin siitä päätellen, että sormenjäljet ja pölyhiukkaset pinnassa näkyy...

Sekoitus, kieputus, sekoitus ja nosto. Prinssipuoliso toimi onnettarena ja lapuista nousi Irman arpa. Kun kommentoijina oli kaksikin Irmaa, olin numeroinut heidät kommenttien jättämisjärjestyksessä ykköseksi ja kakkoseksi. Kakkosen arpa eli Irma blogista Elämää eri muodoissa nousi voittajaksi. 


Onnea Irma, sinulle lähtee paketti pikapuoliin. Varmista vielä osoitteesi sähköpostiini anja.pessala@gmail.com, vaikka luulen, että se minulla jossain on tallella.

Kiitos kaikille kommenteillaan arpajaisiin osallistuneille. Saatiin vähän piristystä tähän kevään odotteluun. Ja nythän kevät on jo läsnä, mustarastaan huilu kuuluu pihan metsiköstä ja tiaiset käyvät ahkerasti asuntonäytöillä. Aurinko sulattaa viimeisetkin lumikasat ja pian nousee ensimmäiset leskenlehdet ja krookukset. Nautitaan.

8 kommenttia:

 1. Ennen tekstin lukua näin nimeni ja jo riemastuin;) No, ei haittaa, onnea kuitenkin voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että. Minun piti teidät Irmat numeroida kun teitä oli kaksi saman nimisiä. Onni potkaisi nyt kakkosena kommentoinutta.♥

   Poista
 2. Oi että mikä tuuri Kiitos tuhanesti. Laitan nyt heti tulemaa osoitteeni siulle

  VastaaPoista