keskiviikko 30. kesäkuuta 2010

KIVIPUUTARHAN ALKU

Kivenpyörittäjien klaaniin taidan kuulua. Pidän suunnattomasti varsinkin pyöreistä kivistä ja niitä olen kantanut selkä notkolla pihapiiriin myös mökillä. Keväällä sain idean istuttaa maksaruohot kivien väleihin ja nyt olen odottanut kasvien tuuhentumista.
Kupittaan ruukunpalaset antavat omaa vihreyttään kivikossa.
Maasta se pienikin ponnistaa! Taitaa olla ainut kukkiva koko pläntillä.
Iso maksaruoho on hyvässä kasvuvauhdissa.
Isoja pyöreitä kiviä löytyi melkoinen kasa kivetyn puron läheltä, prinssipuolison mielestä viisi muhkuraa oli kauppareissulla ihan ok, mutta päätin palata lähiaikoina kivikasalle uudelleen.
Tää ankka nyt jäi keskelle maksaruohopenkkiä. Mutta hyvinhän maastoutuu.
Ja lopuksi nämä jättiläisen varpaat mökin rappujen viereisellä kivellä:
Siis selvästi kivenpyörittäjien sukua. Hullunkurista, mutta minusta hauskaa.

4 kommenttia:

 1. Kivihullu täälläkin. Tosin vähän pienemmässä muodossa.

  VastaaPoista
 2. Amalia, minäkin kuljetin pieniä kiviä maailmalta ja kori keittiön nurkassa on täynnä. Nyt kiehtoo nämä isot ja sinne kivikasalle näitä jäi, joten piipahdan siellä noutoretkellä... vaan en tiedä minne ne laitan. Vaan "aika tavaran kaupitsee".

  VastaaPoista
 3. Kivenkerääjäklaaniin lisäystä täältäkin päin.Ukkokulta ei oikein ymmärrä tämän sortin hulluutta, elämänsä on kiviä pelloilta pois kantanut ja meinaa väliin kypsyä kun niitä joka asumusosoitteeseen pitää rahdata.
  Oli muuten ihana tutustua teihin!

  VastaaPoista
 4. Sinikka; oli todella ilo tutustua teihin ja sinun monilahjakkuuteesi. Kiitos vielä kaikesta, käynti oli elämys monessakin mielessä. Terkut puolisollesi myös.

  VastaaPoista