maanantai 9. tammikuuta 2012

VOI VENÄJÄN PYSSYT JA PUUKUULAT, SANON MÄ

Kyll mä niin kauhiast hämmästyin kun lehden luin. Miten jotkut julkkikset saavat helpostikin muotonsa muuttumaan ja silti säilyttävät freesiyden ja kasvojen kiinteyden eikä allit roiku, vaikka painoa on pudonnut jo kolmekymmentä kiloa!


Tää tatuoitsija, jolla vaaleat hiukset irokeesina ja t-paidassa lyhyet hihat jatkettuna pitsi- ym. tatuoinnein ihan ranteisiin saakka, ylpeänä julisti paitsi uutta tosirakkauttaan (vihille, vie!) myös terveitä elämäntapojaan. Niinpä.
Kun tässä itse pyrkii hivuttamaan hiljakseen painoaan alas ja vyötäröä näkyviin on pelkona, ettei vanhalla enää nahka jousta vaan jää vyyhdelle kuin koiralla - mikä senytse, no vihikoira - jolla pari-kolme numeroa liian iso nahka. Siksi hyvät neuvot ovat aina tarpeen. Tai kalliit?


Vaan tästäkö kaikki onkin kiinni:  W Slipowitsi on keksinyt käyttää kroppansa voitelemiseen kookosöljyä. Silmäpussit hän hoitelee näkyvistä peräpukamavoiteella ja kasvojen kiinteys ja kuulto syntyy spermalla. Ihan oikeesti! Näin hän itse kertoo.


Hetken asiaa fundeerattuani tulin siihen lopputulemaan, että vaikka läskit vajuisivatkin ja nahkani roikkuisi, tyytyisin ilolla kohtalooni. Vetelisin Niveaa naamaani ja näyttäisin sitten vaikka vihikoiralta. Mutkun tatskatäti on vihille menossa, ei voine näyttää vihikoiralta vihillä! Hih.


No, naistenlehti kertoo sitten joskus tarinan onnellisesta ja hehkeästä morsiosta ja me puolestamme ihastelemme. Eikä sitä ihastelua vähennä morsion tiedossamme olevat naamavoiteet. Kunhan eivät läjäpäin naamalla sentään.
Kokeilkoon ken uskoo - ja kehtaa. Minä jätän väliin. Mieluummin uskon saunaan, viinaan ja tervaan. Mutta ilman höyheniä sentään. Vai oisko sittenkin vesi vanhin voitehista?!?23 kommenttia:

 1. Anja, ihan oikeesti nuo, jotka ovat laihduttaneet kymmeniä kiloja menevät ihan hiljaisesti plastiikkakirurgille poistattamaa ylimääräisen nahan. Siitä puhutaan tosi vähän, mutta vihdoinkin luin tämän jostain terveysalan lehdestä. Koko juttu ei kävisi muuten ollenkaan järkeen.

  Lumen valoa!

  VastaaPoista
 2. Joo, vesi vanhin voitehista. Minä yritän sulatella läskejäni saunan kuumuudessa, sen minkä jaksan. (ei ne kyllä sula) Kysyin kerran 95 vuotta täyttävältä mummelilta, jolla oli aivan rypytön, sileä ja kiinteä iho, mitä hän on käyttänyt, että iho on säilynyt noin kuulaana ja sileänä. Vettä ja mäntysuopaa, tokaisi mummo. Ennemmin minäkin noita käytän, kuin spermaa, klup :-X ja oon mikä oon.

  VastaaPoista
 3. Se on tämä kyseinen julkkis sen verran omalaatuinen muutenkin, ettei suoraan sanottuna mikään enää hämmästytä... Meikä katseli taannoin laivassa myynnissä olevaa 115 euron naamarasvaa "sillä silmällä", vaan hyllyyn jäin. Kyllä siihen uskon, mutta kun rahavarat eivät anna myöten. Ehkä vetelen sitä peräpukamavoidetta sitten?

  VastaaPoista
 4. Kuvauksia varten on käytössä omat konstit, tepsiin jokaisen "Maija Meikäläisen" kohdalla kunhan on ammattilainen paklaamassa, teippaamassa, venyttämässä ja vanuttamassa. Aikamoisia paineita tulee jos alvariinsa on ajatelta pintaa.... heh heh.
  Jotkut vaan pysyy ikinuorina. No olkoon, tykkään vanhentua.

  VastaaPoista
 5. No jo on rouvalla puheet...ei sinulla Anja, vaan tällä rouva W:llä.
  Luulempa, että on ystävänsä rouva Jylhän luona poikennut vähän operoitavana.
  Tämä rouva W:hän on aina ollut omanlaisensa....☺

  VastaaPoista
 6. Minä täällä viellä. piti sanoman, että oli muuten mainio postaus...☺

  VastaaPoista
 7. On muuten mainio tää postaus, kuten edellä mainittiin. Outo mi outo tämä kyseinen henkilö.

  VastaaPoista
 8. Hauska postaus,kyllä vesi vanhin voitehista:)

  VastaaPoista
 9. Hih, en tiedä mikä auttaisi, mutta ei tämä talvi ainakaan paranna asiaa, kun naama on sadalla kurtulla ja kuiva kuin korppu. Että jos keksit keinon kaikkiin naisten ongelmiin, niin ilmoitahan minullekin, otan kiitoksetlla vastaan ;)

  VastaaPoista
 10. Leena Lumi; uskon ihan huokeasti, ettei ko tatskatädin nahka ole kertomillaan aineilla kutistunut, vaikka tekeekin ruumiinharjoituksia kera tulevan miehensä.
  Ja kuka sitä nyt tunnustaisi, että on nahkuria tarvinnut ylimääräisten suutarointiin.
  Mukavaa viikkoa, Leena!

  Tylsä Mörökölli; mäntysuopa on oiva myös hiusten pesemiseen, näin kerrotaan. Kovin kuumassa saunassa pitää olla ennenkuin tali alkaa valua, hih. Sulatellaan, mikä helposti lähtee ja muuten ollaan tyytyväisiä omaan itseemme.

  Rva Kartanonrouva; kyllähän sitä saa naamaansa hotjattua kovastikin kalliita voiteita, vaikka sama teho vois olla Tummelilla! Enkä arvais peräpukamavoidettakaan silmien alle vetellä.
  Minusta vaan tää Wilman vuodatus ennen vihkiäisiään oli niin hupaisaa luettavaa.

  Pikolini; olishan se aika kornia olla edestä kireää ja takana teipit kuvausta varten. Vaan tiedä häntä. Ja missä se mittapuu on? Vanha ihminen, jonka kasvoissa näkyy eletty elämä, on minusta kaunis. Ja kelkanjäljet näkyvät eri ihmisillä eri ikäisinä. Sitten on vasta ikivanha kun alaleuka alkaa irrota naamasta omaksi nauriikseen. Ei minuakaan vanheneminen ole haitannut, joskus tosin säpsähdän, että olenko jo tän ikäinen kun tunnen vielä olevani teinityttö!!! HIH.

  Irmastiina; nää julkkikset on oma rotunsa ja varmaan julkkiksia juurikin siksi! Me tavikset tarvitsisimme täystatuoinnin erottuaksemme massasta. Näin kerran metroasemalla tämän kyseisen julkkiksen kiinanharjakoirineen (ne joissa pelkkä nahka ja häntätupsu) eikä häntä voinut olla huomaamatta, kun vaalea irokeesi keikkui päälaella.

  Minttuli; samaa mieltä, että outo on Wilma.

  ritva; vesi on elämän tärkein voide, se pesee ja huuhtelee (onneksi ei sentään linkoa!).

  Sarppu; jos minä sen viisastenkiven löytäisin, varmasti sen myös kertoisin. Ennen vedettiin naamariin vedetöntä (?) Vitalista talvisaikaan estämään ihon korppuuntumista. Mut kai se on sama, rasva kuin rasva. Ja kalaöljykapseli aamuisin sisäisesti.

  VastaaPoista
 11. Vai on Wilma S. menossa jälleen vihille, peräpukamavoidetta silmien alla ja spermaa naamassa.;DDD Sepä sopiikin morsiolle.;)))

  Muutaman kuukauden tai vuoden kuluttua saamme lukea lehdistä, että nyt on erottu onnellisesti ja ystävinä.;DD

  Joskus olen jostain lukenut, että sperma kaunistaa naista kun sitä hieroo naamaansa. En ole tuota kokeillut, ja uskallan hieman epäillä.;?

  Tämän lajin julkimoista en piittaa pätkääkään, saavat mennä, olla ja tulla vaikka miten päin.O_O

  Kiitos hauskasta kirjoituksesta, Anja-Regina.;DD

  VastaaPoista
 12. No Wilma on Wilma ;) Kaikkia maa päällään kantaa, jos mä oisin maa niin.....

  VastaaPoista
 13. Aili-mummo; aina uuden valloituksen löytääkseen kai sitä pitää olla simpsakassa kunnossa, kuten Wilma S. Kun ei tässä nyt tarvetta ole itsellä, niin halvemmatkin rasvat käy naamariin. Ja mikspä se meikällä vaihtamalla paraniskaan, sama sukkien ja kalsareitten pesu olis edessä uudenkin valloituksen kanssa. Vaan onneks ei olla julkimoita joten pysytään vaan skomakarit lesteissämme.

  Amalia; ---niin keikauttaisitko kerran suuntaan jos toiseenkin, hih!

  VastaaPoista
 14. Kauniita kukkia olet postannut!

  VastaaPoista
 15. Voihan vitsi, olipa hauska juttu.
  Onneksi ei tarvitse hötkyillä noiden ulkomuotoasioiden kanssa. Mitäpä noita ryppyjä laskemaan, nauttii vaan jokaisesta päivästä ja antaa allien roikkua.
  Vesi on hyvää ulkoisesti ja sisäisesti nautittuna. Eipä kuivu mummeli.

  VastaaPoista
 16. sylvi; viime kesän kukkasia olivat risiini ja törmänkukka.

  unelma; jep, allit heilumaan vaan kun nämä mummelit panee tuulemaan. Ja totta, vesi on hyvää muuallakin kuin veneen alla.

  VastaaPoista
 17. Hei Anja.
  Siis mie hihittelin ääneen lukiessani tätä sinun postausta.
  Ja luulen kyllä, että vesi vanhin voitehista on parasta.

  Kivoja talvipiviä sinulle.

  VastaaPoista
 18. eila; huumoriksi tämä olikin tarkoitettu, niin hupaisat meikit on julkkiksella! Kyllä minäkin veteen enempi turvaan.
  Myös sinulle valoisia talvipäiviä.

  VastaaPoista
 19. No, nähdään kuinka kauan rakkaus kestää, tällä kertaa. Jotenkin aina kyynistyn noista rakkaushehkutuksista. Nää on jo kuultu, joidenkin kohdalta moneen kartaan... No, toivottavasti suhde toimii jatkossakin, että naamaan riittää sitä levitettävää...ettei vaan tule ryppyjä... oishan se niiiin kauheeta!

  VastaaPoista
 20. Olipas taas mainiota luettavaa.. Nauraa kihersin ääneen :) <3

  VastaaPoista
 21. Auli; sitä minäkin, ja jos ja kun vaihtaa miestä niin ryppyrasvat riittää, hih.

  Kati; elo ilman iloa on kuin pilvinen päivä...

  VastaaPoista
 22. Ajattelin kertoa, että vuosien saatossa tämä monta kertaa nimeäkin vaihtanut tatuoitsija on kaventanut kroppaansa ainakin rasvaimulla muutaman kerran. Kertoi itse ko. asian joskus vuosia sitten. Imuja on voinut olla enempikin. Leikkauksista en tiedä, kai niitäkin on, eppäilen vahvasti...

  VastaaPoista
 23. Marleena; olin minäkin lukenut niistä rasvaimuista aikaisemmin, nyt vaan ei ollut lehtijutussa mainintaa muusta kuin kovasta treenistä kuntosalilla. Mitäs siinä, sen kun antaa sipeltää läskejään, vaikka onhan se vähän - eikä niin vähänkään - riskaabelia hommaa. Kaikki ei ole siitä hengissä selviytyneet.
  Itsensä hyväksyminen, sen jälkeen kun on parhaansa yrittänyt, on viisasta. Laihduttamisessakin.
  Kiva kun kommentoit.

  VastaaPoista