perjantai 3. helmikuuta 2017

VEDENNEITOJEN VIEHKEYTTÄ

Jotenkin on mennyt tämä talvi niiin köpsästi, että vaikka pihalammmikon avanto on auki, tämä mummeli ei kykene edes kastautumaan kylmään veteen. Vastentahtoisesti en kuitenkaan halua sinne painautua, vaan odottelen inspiraatiota vapaaehtoiseen kylmään kylpyyn. Tästä aasinsiltana muistelen Varaderon taitavia vesitanssin taitajia. Eräänä iltana saimme nauttia heidän polskautuksistaan ison altaan veteen.

Ajattelinpa jakaa näitä kuvia tuosta mukavasta illasta.Melkoisen pitkään pystyivät nuo miehet eli Ahdit pysymään veden alla. Ja taitavasti nostelivat vedenneitoja yläilmoihin. Eipä ollut rasvaa reisissä näillä tyttösillä.
No, etelän yö on lämmin ja altaan vesi samoin. Ehkä en sittenkään vertaa tätä oman pihalammikon avantoon! Ja enhän minäkään ole vedenneitojen simpsakassa muodossa (enää!) joten olkoon, kateellisen puheita.

Mukavaa viikonloppua toivottelen. Ja suunnittelen huomenna painautumista jäiseen avantoon. Jos uskallan enää....mutta olishan se vahinko jättää harrastus, joka jo toistakymmentä talvea on pirteänä minut pitänyt.

8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia. Todellisia taitureita. - Eli avantoon vaan, sääli olisi jättää pitkäaikaista harrastusta. - Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä osasivat tehdä vedessä vaikka minkälaisia temppuja.
   Kaipa minä tästä vielä avantoon lähden...Samoin sinulle iloista helmikuun viikkoa.

   Poista
 2. Mä luulun, että ei oo totta noin hoikat ja notkeat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. silloin joskus nuorempina mekin oltiin notkeita ja hoikkia...

   Poista
 3. Hih, mitkä puvut tytöillä, on miehillä ollut silmänruokaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä silmänruuasta näkyivät miespuoliset nauttivan. Ja uikkareissa on sähäkkyyttä...

   Poista
 4. Hmmm, avantoon en vielä ikinä ole tohtinut, mutta eihän sitä tiedä vaikka joskus. - Veikeet uimapuvut noilla tyttösillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun avantouintiin jää koukkuun niin pakko on painautua hyiseen veteen. Tämä syksy on ollut jotenkin niin nollaa, että on jäänyt mietinnän asteelle, vaikka prinssipuoliso on avannossa käynyt.

   Poista