sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

JUMPPAPEFLETTI


Punainen piikkimatto! Tai sitten sininen!  Tällaista suositteli suolahtelainen serkkuni tekstiviestillään hankkimaan ja minä oitis "Littuun" hankintamatkalle. Tämä on kuin reikäleipä ilman reikää, ilmaa on lituskan sisällä ja kestää aina 120 kiloon asti päälle istumisen. Tällä voi voimisteluttaa selkäänsä, hankkia vyötäröään takaisin keskikehon rakentamisen jälkeen ja notkeimmat voivat tehdä muitakin "sirkustemppuja" ellei sydän- tms. sairaus estä. Mutta itse huomasin, miten kätevä tämä on jalkapohjien hieromiseen vaikkapa aamukahvin ajaksi. Lettu vaan lattialle ja paljaat jalkapohjat päälle ja pumppaamaan. Tietokoneen kanssa voi käyttää tuolinpäällisenä tai jalkojen hieronnassa. Ja vyötäröäkin taivuttelin taipumaan, tosin lettua tuolinpäällisenä käyttäen. Eikä maksanut paljon, jotakin kuusi ekua. Tuntuu kivalta käytössä.

Simosta on jännää kun mammalla on "oma lelu". Koirulille toimme pienen vaaleanpunaisen sarvikuonon vinkuleluksi harmonikkaristeilyltä. Kyllä sitä on vingutettukin ja vahdittu ja tuotu näytille jokaiselle kylään poikkeavalle. Onneksi tämä mamman lelu ei vingu!

8 kommenttia:

 1. Hihih,Anja, Viimeinen postauslauseesi,Onneksi tämä mamman lelu ei vingu, hilpeytti ajatuksen,, jospa mammma vinkuu.
  Itselläni oikein sellainen fakiiripiikkimatto ja siihen makuulle nakuna saattaa ensireaktiona vaikka vinguttaa.
  Sitten kun siihen oleutuu,tuntee oikein verenkierron.Ylösnousu ja kääntyminen tällä elopainolla taas pakkaa vinguttamaan.
  Tosi hyviä nuo piikikkäät esim.puutuneisiin hartioihin kutomisen jälkeen,ihmeesti elvyttää.
  "Piikitellään"päivittäin!

  VastaaPoista
 2. Toivotaan että on apua.

  Nauratti tuo Sinikka Helenan kommentti
  (piikitellään päivittäin)
  Joskus välähtää

  VastaaPoista
 3. SinikkaHelena; minulla on myös se fakiirin matto ja käytinkin sitä enimmäkseen telkkarituolissa. Sen piikit on niin terävät, että makuulleen sen päälle meneminen panee kyllä vinkumaan tällaisella elopainolla. Mutta tämä lettunen on lutusen pehmeäpiikkinen. Ja varsinkin jalkapohjien hierontaan oiva kapistus. Että piikitellään vaan joka päivä, se tekee meille hyvää.

  sylvi; kunhan vaan joka päivä hieroskelen, tuntuu auttavan.

  VastaaPoista
 4. Mun äidilläkin oli tuollainen ja s on nyt toimettomana tuolla, kun minusta se tuntuu epämillyttävälle jalan alla :)

  VastaaPoista
 5. Amalia; ota se vaan käyttöön ja paina jalkapohjat varovasti sen päälle. Kyllä siihen tottuu ja jalkapohjissahan on kaikki akupisteet...

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä! Tämä hankintalistalle.

  VastaaPoista
 7. Minttuli; eikä maksa paljon...

  VastaaPoista
 8. kätevältä vaikuttaa, pitäisköhän hankkia
  ja liittyä teihin piikittelijöihin ;)
  muuten täälläkin harmonikansoittoa juuri harjoitellaan tuolla toisessa huoneessa ;))

  VastaaPoista