sunnuntai 3. heinäkuuta 2011

PALIKKATESTI

Nyt on rääkätty masiinaa oikein olantakaa! Että voikin olla vaikeata saada omaan päähän mahtumaan muutoksia ohjelmistoissa! Töpeksin ja töpeksin enkä saanut näkyviin kuvia. Nyt testaan, siirtyvätkö nämä kesäiset kuvat blogiini. Kamerasta viimeisimmät eivät suostuneet livahtamaan muistikortilta tietokoneeni uumeniin, joten on pakko käyttää nyt kiertotietä ja  ulkoisen kovalevyn kautta yrittää (lapsenlapsen tietokoneen kautta, jospa hänen läppärinsä paremmin lukisi kuvaista korttiani). Elämä on laiffii. Ja muutakin.


Ruususilla, kukkasilla, tahdon muistaa sinua. Iloisella sydämellä muista aina minua. En ole varma, menikö kiiltokuvavihkoon kirjoitettu runo ihan näin sanasta sanaan. Mutta vähän tänne - tai sinne - päin kuitenkin.

16 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat, olet sitten laittanut miten hyvänsä ne sinne blogiin.
  Minä muistan tuon värsyn näin, ruususilla, kukkasilla tahdon sua tervehtää, iloisella sydämellä onnea sulle toivottaa. liekö sama, en tiedä.mukavaa tulevaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. mummeli; siis tuhannen väkerrystä tarvittiin ennekuin mikään kuva siirtyi, pitää ostaa uusi muistikortinlukija, kun kone ei suostunut millään ottamaan kuvia vanhalla vastaan. Helpotuksen huokaus kun jotenkin toimii taas.
  Näitä värssyjä kirjoitettiin kouluikäisinä toisillemme, hauskin lie se "muista silloin minua kun kirppu puree sinua" joka varmasti löytyi jokaisen tytön kiiltokuva/muistovihosta.

  VastaaPoista
 3. Kauniit kuvat!!

  Huomaatko eräs blogiystävä auttoi ongelmassa ja taas pääsen sinullekkin kirjoittelemaan..☺☺

  VastaaPoista
 4. Näitä kuvallisia ongelmia on ollut minullakin. Tänään taas Picasa suostui ruusuni lähettämään.

  Kauniit kuvat sait kuitenkin tänne liitettyä. Tuo järven pintaan heijastuva oksa on upeaa katsottavaa. :-)

  VastaaPoista
 5. Tuttu värssy minullekin! Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 6. Ihana on tuo ekakuva.. Muistivihkoja on jäljellä minullakin ja hauskoja värssyjä.

  VastaaPoista
 7. Irmastiina; kiva kun kommenttisi näkyvät taas!

  Unelma; hikihatussa uurastettiin (siis Joel, minä peesasin) ja onnistuttiin saamaan tekstinkäsittely- ja kuvaohjelma toimimaan. Huomenna lataan sitten sydämen kyllyydestä uusia kuvia kehiin!

  Auli; nousee jostakin aina mieleen ne vanhat värssyt, hattaramuisti vaan ei saa sanoja aina kohdalleen.

  Minttuli; kuva on otettu mökin rannasta viikko ennen juhannusta. Minulla ei ole jäljellä vihkoja, ainoastaan värssynpätkiä muistissa.

  VastaaPoista
 8. Anja!

  Kyllä sitkeys aina kannattaa:D

  Oikein hyvää uutta kesäviikkoa sinulle<3

  VastaaPoista
 9. ihanat värit miten onkin niin raikkaan heleät.. ihanat kukat.. kiitos ja ilolla annan sinulle lahjan jonka voit hakea jos tahdot.. leppoisaa kesää

  VastaaPoista
 10. Kyllä se väliin hikeä pukkaa kun tietsikka ei toimi.Minäkin naapurin nörtille usein ajan tilannut "vastaanotolle", kuitenkin edellisiltana ihmeparannus tapahtunut,olen saanut systeemit pelittämään.En kuitenkaan edes aina muista mitä tuli tehtyä, olisi opiksi vastaisuuden varalle.
  Harmittaa kun minullakaan ei mitään muistivihkoja, eikä muitakaan lapsuusajan leikkitavaroita tallessa.
  Hyvä me! kun emme heitä pyyhettä kehiin vaikeuksien edessä,vaan uurastamme kunnes taas toimii.
  Kesäkelejä!

  VastaaPoista
 11. Osaanottoni! Kun minulle tulee koneen kaa vaikeuksia, on pakko laittaa lippa alas ja odottaa viisaampia! Tämä ala ku on viellä niin outoa mulle, kun olen vasta niin lyhyen tien tänne kulkenut....muutenkin pääsen helpomalla ja nopsaa ku turvaan kaveriapuun, tottakait olisin ikionnellinen jos osaisin itte...ihan pieniä juttuja olen jopa osannut ratkaista. Parasta aikaan yritän ratkasta sellaista asiaa jota en ilikiä etes tähän panna, ettei porukka tukehtuis omaan nauruunsa...hih-hii....;)

  VastaaPoista
 12. Kuniit kuvat.Ja saithan ne nakyviin.Minulla on Nokin puhelin,ja siita Nokia Ovi ohjelmalla siirran kuvat helposti tietokoneelle.Ja todella helppoa on ainakin minulla ottaa ne kansiosta sitten blogiin.Saattaisit löytaa oman kameramerkkisi kuviensiirto-ohjelman netista.

  VastaaPoista
 13. aikatherine; kiitos, noudan antamasi lahjan!

  SinikkaHelena; minulla on tuossa seinän takana sellaisia "nörttejä" että saavat mummin koneen pelittämään, jos ei suoraan niin mutkan kautta. Nyt löysin jo kuviensiirtomahdollisuuden ja opettelen uusilla systeemeillä toimimaan jo kerrasta oikein. Ei todellakaan pyyhettä kehiin heitellä! Kiitos toivotuksista, kesäkeli jatkuu...

  Maikku; kiitos, kyllä minullakin on lipat alhaalla ja apuva huutelen, aika pienissäkin ongelmissa. Ja niin sitten hölmöjä kyselen pojilta, että varmaan sisimmässään päästelevät hörönauruja, että on se tuo meidän mummi ihan pöljä. Ne ei siis tiedä, että sellainen asema on Siilinjärvellä, hih.

  Sateenkaari; en osaa puhelimestakaan siirtää, tosin harvemmin sillä kuvaankaan. Nokia minullakin, joten kiitos vinkistä, opettelenpa.

  VastaaPoista
 14. Kivat kuvat, kyllä tuo tekniikka on joskus niin ahdistavaa, ja kun tietäisi edes mitä pitäisi tehdä, alentavaa kun meillä tuo 6 vuotiaskin käyttää telkkaria ja muita vempeleitä paremmin kuin minä.

  VastaaPoista
 15. Sarppu; minulla takkuaa vieläkin kuvien siirto, mutta opettelin muutaman vippaskonstin ja sain kuin sainkin siirtymään. Välillä olen ihan ulalla ja kaikki hukassa! Mutta sitten taas löytyy apua. Olispa edes niinpäin, että TULE APUUN ANJA!!!

  VastaaPoista
 16. Ihana värssy kauniine kuvineen.
  Kiva kun nuoret auttavat.
  Kiva kun onnistuit.
  Kaikkea hyvää sinulle!♥

  VastaaPoista