torstai 22. syyskuuta 2011

RUUSUJA VAIN, RUUSUJA SINULLE...Tää laulu pulpahti mieleeni näistä Minttulin antamista ruusuista.
Muitakin ruusulauluja on ahkerasti lauleskeltu, ja niitähän riittää. Kokosimme vihkosen ruusulauluista yhteislauluiltaan ja huomasimme, miten ruusu on innoittanut lauluntekijöitä kautta aikain. On lauluja villiruususta mustiin ruusuihin ja kaikki siltä väliltä.


Minttulin ruusukimppuun liittyi muutama kysymys:


Lempiruokani: arkisin kanaa, mutta herkkuhetkeen pippuripihvi.


Lempimakeinen: en oikein ole naminsyöjä, lakritsaa söisin, mutta se nostaa verenpainetta, joten nykyisin pala tummaa suklaata silloin tällöin.


Lempilukeminen: minulle tulee paljon lehtiä, ne kahlaan läpi ja tarkemmin luen kiinnostavimmat jutut. Kirjoista tietenkin Lempi Jääskeläisen tuotanto kokonaisuudessaan (minulla on kaikki hänen kirjoittamansa) ja sitten tietysti runokirjat ovat suosikkejani. Mutta olen kai kaikkiruokainen lukemisen suhteen. Nyt on yöpöydällä Amanda.


Mieluisin paikka tehdä käsitöitä: neulon sukkia katsoessani lempparisarjoja televisiosta. Neulominen käy myös automatkoilla pelkääjän paikalla. Jotenkin käsityöt ovat yksipuolistuneet näin iän myötä!


Mieluisin elokuva:  enpähän ole nyt aikoihin elokuvissa käynyt, monta vaikuttavaa filmiä olen silti joskus nähnyt. Eniten on koskettanut Edvin Laineen ohjaama Tuntematon sotilas sekä tietysti Täällä Pohjantähden alla. Niistä on jäänyt siivenjälki sieluun. Miksiköhän?
Toisaalta on useita uusia elokuvia, joita haluaisin nähdä. Ehkäpä tulee tilaisuus.


Kiitos Minttuli haasteesta. Ruusukimppu kysymyksineen tuntuu osuneen jo moneen blogiin. Olisko Kartanonrouvalla Sipsun sutinoista vuoro ottaa ruusukimppu ilmasta kiinni? Se lentää jo...

7 kommenttia:

 1. Mukavat vastaukset ja kiitos kun otit vastaan ruusuni. Ruusulaulut, tosiaankin, paljon on lempikukastani lauluja tehty.
  Amanda on mieleenpainuva lukukokemus!

  VastaaPoista
 2. Mökkikuumeisena katselin taas "kateudesta vihreänä" edellisen kirjoituksen kuviasi:) Vaikka haikeaa on varmasti laittaa mökki talviteloille mutta sisimmässä on kuitenkin mukava kutina että kohta sinne taas päästään:)

  VastaaPoista
 3. Onnea,ruusuista,mukavia vastauksia,ruusu lauluja on kyllä paljon<3

  VastaaPoista
 4. Kaverit saa niitä joulu-ym.lahjoiksi. Joskus tuttavat haluavat kasseja ja muita juttuja kun antavat itse lahjoja joillekin kavereilleen. Toki käytän niitä itsekin:) Octoberfest oli ollut hyvä ja kokemisen arvoinen tapahtuma, nuoret tykkäsivät kovasti.

  VastaaPoista
 5. Minttuli; kiitos kommentistasi, ruusulauluja on todellakin paljon. Kiva niitä on yhdessä lauleskella.
  Amanda tuntuu kivalta kerronnalta, olen tosin vasta ihan alkumetreillä.

  Irma; kevään odotus on aina mukavaa - kunhan saadaan talvi pois alta.

  ritva; iso monistevihkonen niistä tuli, eikä varmaan ole kaikkia vielä mukana.

  Irma; niin ajattelinkin, että ilahdutat kavereita aina uusilla, hienoilla kasseilla. Kauniita ja uniikkeja ovat, varmasti saajat ilahtuvat.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut!
  Ruusuisia päiviä sinulle, ilman piikkejä.

  VastaaPoista