torstai 24. toukokuuta 2012

NYT PALAA HIHAT JA KOKO PAITA....

On vissiin parasta lopettaa tää blogitohelointi. Entinen malli hävisi taivahan tuuliin ja uutta pukkas reunaelementeillä ja ilman. Ja sitten tausta ja tekstipalkki olivat sikinsokin ja nyt ei enää löydy tagejakaan. Siis umpisolmussa. Mut liekö vaarallista.


Kuvatilakin sanoi taas naks. Ei ne ilmaseksi enää siirrä ja yritin tehdä sopimustakin mut ei vaan hyväksyny mun voimassaolevaa luottokorttiani. Voihan peppupensselit. Pitää ottaa aikalisä kun ei enää hermo pidä ronklata. Vai pitäskö sanoa niinkuin entisessä vitsissä, että "pitäkää tunkkinnekin!". Hm.


Tuo Simo-koirulin kuvakin jäi vas.reunaan. Ei suostunut millään siirtymään keskelle takaisin. Niin kuin se entisessä mallissa oli. Pitää nyt saada neuvoja viisaammilta. Suottahan sitä kommentoin Maikulle että harjoitus tekee mestarin! Hm mestaajan paremminkin.


Vaan kun ei kuvia niin lätinää sitten. Montakin harmitusta on päällimmäisenä, mutta eipä taida olla viisasta harmituksiaan tähän purkaa. Onneksi pojasta on polvi parantunut, poika nimittäin poikkesi aamulla ja heti oli polveni parempi.


Mun taitaskin olla parempi - ja helpompi - lopettaa pihan kukkien hymistely ja ladata täyttä kiukkuasiaa palsta täyteen. Ainahan sitä sen verran hatuttaa eläkeläisen arkipäivät. No vitsi, vitsi!


Siis jos ei tästä mummosta pitkiin mitään kuulu, ei se vissiin kuollu ole mutta on saanu tietsikkansa lopullisesti tilttiin. Että semmoinen postaus tällä(kin) kertaa.
Voikaa hyvin ja postailkaa. Kokeilenpa, pystynkö juttujanne saamaan luettavaksi ja kommentoitavaksikin. Heips siihen asti.14 kommenttia:

 1. Minusta Blogger ihan turhan tiuhaan tekee näitä uudistuksiaan;/ Olen kyllä aika varovainen muuttelemaan mitään, varsinkin, jos pidän jostain;))

  Mutta kyllä se siitä, varmasti saat joltakin viisaammalta apua näihin harmituksiisi!

  Leppoisaa torstai-iltaa, Anja-Regina.<333

  VastaaPoista
 2. Voi Anja, tämähän on tuttu juttu;-) Tämmöstä mulla on ollut enemmän kun tarpeeksi. Ja jos yhtään vertaiskärsimys helpottaa, voin kertoa, että se Elisa ei ole vieläkään saanut sitä kaapelivikaa korjattua. Lasku tuli ja R. kippasi sekä laskun että kaikki uudet kotivahdit, veelanit ja vaalanit ja supernopeudet firmaan takasin. Mutta kato: Ne tietää, että tälle saarelle ei kukaan muu toimita nettiyhteyttä...Nyt katsotaan meneekö homma ensi jouluun.

  Muista mun pahinta: Piti tehdä jotain blogissa ja laitoinkin itseni kymmeniä kertoja oikein kuvalla itseni lukijaksi. R. oli ulkomailla ja sain Even kiinni. Itku siinä pääsi kun hänelle kerroin, mutta hän sai mut rauhoittumaan ja avasi oman koneensa sekä selitti, miten saan ne mun pärstät sieltä lukijoista pois. Vanhenin tosi paljon senkin vuorokauden aikana...

  Koita kestää vaan...sisulla!

  VastaaPoista
 3. No voi! Minäkin olen tässä tapellut, kun yhtäkkiä muuttui taas niin etten saanut ilmoitusta kommenteista. Tänään sain sen nyt ilmeisesti kuntoon, toivottavasti sinäkin. En yleensä uskalla itse muuttaa mitään, kun sitten menee kaikki pieleen.

  VastaaPoista
 4. Tuttua täälläkin! Muuten tuon Picasan lisätilan hankinnassa oli vähäsen samoja ongelmia, mutta usean yrittämisen jälkeen hyväksyi korttini.
  Kyllä se sinulla vielä iloksi muuttuu kokeilujen kautta!

  VastaaPoista
 5. Jos ei muuten niin aukaise uusi blogi ja laita toinen E-posti, Voihan sitä olla useampia e-posteja.
  Kyllä sä taas pian saat kaikki kuntoon. Voimia!

  VastaaPoista
 6. Minullakin oli kaikki vähän pielessä. Palautin sen vanhan mallisen ohjelman ja sitä kautta sain kuntoon, oli jotenkin järkeenkäypä se entinen. Tuota luottokorttia sain minäkin useamman kerran tarjota ennenkuin hyväksyi lopulta.
  Kummallista kun kaikki menee pieleen yhtäkkiä vaikka ei itse tee mitään, huomaa vain, että mikäs nyt on. Saisivat jo päättää mitä tekevät sivuilla.
  Mutta Simo on suloinen, on sitten keskellä tai sivussa!

  VastaaPoista
 7. Hyvvää huomenta kammarista ja etteenpäin vaan sano mummo lumessa...Ilosta viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 8. Mikä selain sulla on? Blogger takkuilee monesti sen takia, että se ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla muissa kuin Googlen omassa Crome -selaimessa. Itsekin vaihdoin siihen, ja sen jälkeen on toiminut hienosti ja saan ladattua useita kuvia kerralla postaukseen. Tuo bannerin koirakuva on nätti noinkin, mutta jos haluat sen vielä kokeilla siirtää keskelle, poista se ensin, ja lataa sitten uudelleen keskelle. Näin se usein onnistuu.

  VastaaPoista
 9. Miks meitä eläkeläisiä aina vainotaan ja kiusataan.....lättähatut, pärinäpojat ja pitkätukat, kaikki toisetkin aina kimpussa, ei sitä ennenvanhaan ku kaik ol kunnossa, jopa oma terveyskin ja työtäkin piisas aina tekevälle, kunnioitetiin vanhempia ja opettajija ja kaikille niiattiin, ainakin papille, setille ja tätilöille, kysyttiin lupa joka juttuun...hih....;D
  Mutta nykyisillään on opittu koneillakin kiusaamaan, sekin pitäs olla luvan perrään, ku ollaan niin laiskoja ettei silmätysten paikoille vaivauduta, että sais kunnolla oikein takas töräyttää....ihan oikein hengästyin, ku piti oikein älähtää, kun ei tunnu tulevan mistään mitään....näin totesin minä....;)

  ps. ite en pysty mitään korjailee täällä, onneks on noita/näitä jotka osaavat ja vaivaituvat auttamaan meitä..D

  VastaaPoista
 10. Kaikilla tuntuu olevan ongelmia bloginsa kanssa...enkä minäkään mikään poikkeus ole..:(
  Älä nyt hyvä ihminen vaan mene lopettamaan...viilennä mieltäsi hetken...kyllä se siitä...:)

  VastaaPoista
 11. Tuttu tunne minullekin! Meinannut moniaasti yöunetkin häiriintyä kun pasmat seonneet tällä areenalla. Sitten vakavissani ajattelin, mitä oli elämä ennen nettiä? Ei hullumpaa! Jos takkuaa niin takkuaa. Kuitenkin niin koukussa jo tähän että siinä se harmistus.
  Naapurissa nettiguru jonka hoitoon hakeudun, laskuhan siitä aina, mutta todettava että tyhmyydestä joutuu aina maksaa.
  Viimeajoin bloggaaminen ollut vähäisempää, näyttää kiinnostus kadonneen...
  Aurinkoenergiaa sinulle!

  VastaaPoista
 12. Minulla ei nyt vielä ole vaihdettu sitä uutta bloggerin sovellusta. Kerran sillä jo peljätettiin mamma-polo pahan kerran, mutta silloin sain vaihdettua vanhan sovelluksen takaisin. Uhkasivat kuitenkin, että kuun vaihteen tienoilla kaikille tulee bloggerin uusi sovellus. Mitenkähän siitäkin selvitään?

  Omppulaskuri on hävinnyt jossain vaiheessa, olisivat siitäkin voineet etukäteen ilmoittaa, olisi edes saanut lukeman ylös. No mitäpä tuosta, tärkeintä on, että joku joskus eksyy sivuille ja pientä kommenttiakin laittaa.

  Onneksi on kesä tulossa, nautitaan siitä.

  VastaaPoista
 13. Toivotaan parasta ,älä nyt polta hihoja ja paitaa sen takia,hyvää viikonloppua:))

  VastaaPoista
 14. Kiitos sympatiasta ja kommenteista, ystävät. Nyt on taas virtaa kun pääsin jo sen verran eteenpäin, että sivupalkkiin tagit palautuivat. Tausta on vielä tosi haalean värinen ja banneri hullunnäköinen. Mutta yritän vielä enkä lannistu. Ja jos taas joku uusi sovellus ilmaantuu, sitten taas on mukauduttava ja elettävä sen mukaan. Ei hyvältä näytä silti.

  VastaaPoista