torstai 13. helmikuuta 2014

YHDEKSIKÖT

Varmaankin ilmaisin toiveeni edellisessä postauksessa vaillinaisesti. Blogini oikeassa reunassa on kaksi laskurilukemaa. Sivun näytöt ylempänä ihan blogini aloittamisesta lukien ja sitten alempi laskuri siitä lähtien kun laskurin löysin blogiini liitettäväksi.
Tänään vastailin kommentteihin ja hups. Toivomani ysien rivi oli jo mennyt reilusti yli ilman, että kukaan ilmoitti ysejä hoksanneensa.
Pitäskö nyt kuitenkin arpoa kommentoijien kesken ylläripaketti?
Ylempi lukema näyttää 100315 ja alempi kirii perässä lukemalla 64853. Minusta on kiva, että kurkkaajia on kaikesta huolimatta käynyt räpellyksiäni lukemassa.

Tää koiruli tais odotella kesää viime keväänä mökin rannassa, kun laituriakaan ei vielä ollut paikalla. Nyt odotellaan aurinkoisia kevätpäiviä, loskaa on piha ja polut pullollaan. Kumisaappaita tarvitaan.

 Eilen aamuvarhain ajeltiin moottoritiellä melkoisessa kurapilvessä, kunhan nyt ensin pääsimme motarin rampista tielle. Jep, tiedetään, että tulimme väistämisvelvollisina. Mutta aika törkeää käytöstä oli takanamme kiitäneellä matkantekijällä, hän veti pitkät valot jo kaukaa takanamme, olihan kaista pelkästään häntä varten. Ajoi sitten niin liki ohitsemme, että hyvä ettei sivupeilit lähteneet mukaan. Ja tietty, kun mieltä saa näyttää, melkein niisti meidän pieneltä kuuppakärryltä nokan. Ihan eteen. Jarrut kiinni. Että sellaiset kiksit joku saa aamulla meidän "etuilemisestamme". Emme silti törpöiksi itseämme tunteneet, liikenteen joustavuuden vuoksi ainakin meillä aina otetaan vasen kaista, se kun on auki taivasta myöten, ja annetaan myös rampista mahdollisuus tulla matkaan mukaan.
No, jollakin oli huono aamu ja kiire. Ja me vanhat köröttelimme satamaan, ajoimme kuuppiksemme laivan uumeniin ja vietimme pitkän päivän Tallinnassa. Tosin se oli työpäivä, sillä tyhjensimme sikäläisen asuntomme uuden omistajan käyttöön. Kotimatkalla auto oli niin ahdettu täyteen viidentoista vuoden asuntoon kannetuista tavaroista,  että pikkuminiän viinipänikkäkin nökötti kojelaudan päällä ja minulla syli täynnä pussukoita. No, petivaatteita enimmäkseen tuotiin kotiin takaisin.

Säteitä ja häivähdyksiä -blogin Anja kertoi saavansa sähköpostiinsa ja blogiinsa anonyymejä kommentteja roppakaupalla. Sama vika, runoblogiini tarkoitetut kommentit tulevat sähköpostiini mutta onneksi eivät kirjaudu blogiini. En ole avannut linkkiä lähettäjään vaan deletoinut sähköpostiviestit samantien. Kuka viitsii tehdä tällaista. En ymmärrä.

Vitsit, tulipa maristua taas. Totuuden nimessä ei tässä nyt mitään hätää silti ole. Jääkiekkoa ja muita kisalajeja tulee katsottua.
Vaikka ei näytä Suomelle mitaleita ropisevan. Harashoo.

Nyt on taas aika laittaa shut-upit ja lähteä Simon kanssa piipahtamaan pihalla. Huomenna on YSTÄVÄNPÄIVÄ, toivottelen kaikille ihanata ystiksen päivää ja muutakin iloa ja onnea. Ja aurinkoinen vois kyllä paistaa....risukasaankin. Hih.

22 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kuin myös sinulle Jutunkutoja! En löytänyt blogiisi...

      Poista
  2. Kylläpä onkin ollut huono päivä jolloin kuskilla 😞 No pääasia ettei mitään sattunut ja kaikki lopulta hyvin.
    Kyllä aurinkoa täälläkin odotellaan.
    Hyvää ystävän päivää 😊
    -päivi-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Saimme kaikki kurat tuulilasiimme kun pyyhälsi hipoen juuri eteemme kiusaa tehden. Mutta näitä päiviä on joillakin, jolloin pitää purkaa kiukut toisiin tiellä liikkujiin, niistähän tulee joskus romukasoja tien varrelle.
      Mukavaa ystävänpäivää sinulle päivi!

      Poista
  3. Nätti kuva Simosta taas kerran. Mukavaa ystävyydenpäivää sinnekin. Toivon vähän kuivempia kelejä ennen kevättä, pikkupakkasta ja luntakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Simo on oikea linssilude. Huomaan koiraa kovasti kuvanneeni.
      Nyt on nollassa asteet, madekeitto odottaa ystävän luona ja kevät tulossa kun pöllöjen kutsuhuudot kaikuvat iltaisin. Kivat sulle ystävänpäivänä.

      Poista
  4. Oikein Hyvää Ystävänpäivää sinulle ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sinulle Tansku oikein ihanaa ystävänpäivää.

      Poista
  5. Hyvää Ystävänpäivää Anja! Kiitos blogiystävyydestä. Ajelkaa varovasti siellä etelän ruuhkissa. 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Beate56, kiitos sinulle myös blogiystävyydestä, postauksesi ovat aina niin upeita. Lämmin ystävänpäivätervehdys täältä etelä-Suomesta.

      Poista
  6. Kylläpä on ollut hermostunut kuski siinä toisessa autossa, huh, täälläkin aamuruuhkassa näitä vilahtelee sieltä ja täältä, saa varovainen olla sielä joukossa. Aurinkoa kaivataan, hyvä tietää että siellä se on joka tapauksessa pilvien päällä ja vielä paistaa meillekin :) Hyvää ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä kuuma-kalleja aina välillä poukkoilee liikenteessä. Jotenkin tuntuu siltä, että kiukku pitäisi purkaa muualla kuin moottoritien kaistalla. Ainahan törppöjä (me) liikenteessä liikkuu, niihin on vaan opittava suhtautumaan rauhallisesti.
      Aurinkoa odotellaan, lämpötila nollassa ja nurmikko vihertää. Kevättä se tietää.
      Ihanaista ystävänpäivää sinne Kempeleeseen.

      Poista
  7. Oikein hyvää ystävänpäivää.♥

    VastaaPoista
  8. Kiitos Anja!
    Hyvää Ystävänpäivää ja lämpimät terveiset täältä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minttuli. Ensi viikolla on tarkoitus pyrähtää niemessä ja emäpitäjässä jos kelit sallii...

      Poista
  9. Kiitos postauksesta ja toivotuksista, Anja..:)
    Oikein hyvää ja aitoa ystävänpäivää myöskin sinulle, prinssipuolisolle ja Simo Hurtalle!

    ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aili, kiitos! Ystävänpäivämme meni ystävien luona, madekeittoa ja mustikkapiirakkaa, meren jäällä kävelyä ja ihanaa yhdessäoloa. Sitä se on parhaimmillaan. Terkut ja isohali takaisin.

      Poista