torstai 20. toukokuuta 2010

ME OLLAAN SANKAREITA KAIKKI JA KAUNIITA TOTTA TOSIAAN

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjc81rxDmi6pLs4oCBJ6f1uHhNwb19zmx0Lal2kuBQeU4uL3mFBUzERzHnLlJyezzItZX7EAh_im_63Npa4BeMVqBZoZhV3BkIdCH6UPbl3E28cwHEmFAVidgWMk4Z4GYBzublDwztre-M/s1600/Maijalta+tunnustus.jpg


Kaikki me ollaan omalla tavallamme kauniita! Kiitos Unelma, nappasin tämän blogistasi. Muistutukseksi siitä, että olemme kauniita ja että "ei paha oo kenkään ihminen, vaan toinen on heikompi toista"  (oliko E Leinoa?). Tänään on hoppupäivä, joten bloggailu jää vähemmälle. Mutta  "ihana tämä kesä kun mustarastaan pesä on aitan räystään alla ja kukkii kaikkialla. Jos pienet ilot muistaa, se murheet kauas suistaa ja riemu päivän täyttää. Nyt ihanalta näyttää tää aamu kesäinen. On mieli iloinen". Lirunlarunloru ihan omasta päästä kuin entisen emännän kalasoppa! Tsau!

2 kommenttia:

 1. Kiva, kun nappasit. Se oli tarkoituskin. Minulle on tämän vuoden blogihistorian aikana tullut niin paljon mukavia virtuaaliystäviä, miten heistä voisi valita vain muutaman, ei sitten millään.
  Joko huominen jännittää?
  Nyt ei pihahommista tule mitään. Kylvin pussin herneitä ja hiki virtasi. Pakko tulla sisälle. Ronja tulee kohta. :)

  VastaaPoista
 2. Unelma;
  En minä huomisesta huolta kanna. Pieni koiruli muutti viikonlopuksi Siirille ja sitä minulla on jo vähän kaipuu. Minä piipahdin sen verran ulkona, että ripustin pyykit, ihana niitä kuivatella auringossa ja pienessä tuulessa. Paistoin raparperipiirakkaa ja senkin ihan omasta päästä. Hyvää tuli, maistuu varsinkin jätskin kera. Mukavaa viikonloppua kera Ronjan.

  VastaaPoista