lauantai 15. toukokuuta 2010

RIIPPUMATON NAINEN

Onko riippumaton nainen riippumaton? Näin kuvittelisin. Olin tänään kirpparilla myymässä kaikkea kertynyttä ja kuinka ollakaan, ostin viereiseltä myyjältä riippumaton. Ihan perusmaton, jonka aion ripustaa mökillä rantapuiden väliin ja katsella siitä sielunmaisemaani.


On sitä varmaan sisäistänyt koko kirppariajatuksen nurinnarin. Jos menee myymään, rahaa palauukuormassa sitten riippumaton lisäksi pari pehmustettua korituolia. Prinssipuolison mielestä ne olis pitänyt jättää ostamatta, kun niiden kuljettamisessa tuli ongelmia. Eihän ne nyt auton sisälle mahdu! Ja kun peräkärry oli lastattu kaikenmaailman kirja- ja astialaatikoita ja soittokilistimiä täyteen, ei siihen päälle ilman mustekaloja tai sitomisnauruja mitään tuoleja voisi laittaa. Onneksi vanha tuttu pariskunta pystyi auttamaan. Heiltä saimme sen verran paksua narua, että korituolit pehmusteineen keikkuivat kotiin asti kärryn päällä. Mukavat istua.
Kirpparilta löytyivät  myös vanha luulasimaljakko (puntelin jälki pohjassa), kärpästen pyydyspullo ja pieni nukketalon pesusetti turkoosia luulasia.


Simo oli tietysti mukana koko päivän ja voi sitä halausten ja pusuttelun määrää. Ja muutama koiratuttavuuskin syntyi markkinatouhussa. Mutta on kyllä poika väsynyt päivän jälkeen. Etsii kotona viileintä makuupaikkaa ja tuhisee.

Kuorolla on tänään konsertti. Laulavat myös Säkkijärven polkkaa. Mielenkiintoista. Mutta on niin lämmintä, ettei oikein tiedä, miten kesäisiä kuteita päällensä vetäisi. Ehkäpä jotakin löydän sellaista, mikä mahtuu päälle eikä tunnu makkarankuorelta näin helteellä. Vaan eipähän valiteta lämmöstä. Ja viilennykseksi laitan tähän kuvan jäiden soitosta mökkijärveltä. Eihän siitä nyt ole kuin pari viikkoa, kun elettiin sitä vaihetta.

Ja nyt tänään näin pääskysten lentelevän. Ihanaa, kesä! Nautitaan lämmöstä ja auringosta täysillä.

2 kommenttia:

 1. Saitko paljon tavaraa myydyksi?
  Kivan nukketalonsetin löysit, oikein soma.
  Tänään minullakin olisi ollut mahdollisuus olla riipumaton nainen, mutta en uskaltanut kokeilla, kun pelkäsin tulevani hyvinkin riippuvaiseksi. Katselin niitä narujen vahvuuksia sillä silmällä, että kestävätkö.
  Tuotiin rannalta pari muovikassillista hiekkaa polunpohjaksi ja löydettiin " se kivi " pihalle.

  VastaaPoista
 2. Ihan tyytyväisiä oltiin saldoon. Minä mätkähdän riippumatosta läpi jos ei narut kestä! Lääkäri sanoi että läskejä vähemmäksi, onneksi kolesterolit oli kunnossa (ja ihan vaan ruokavaliolla). Mutta millä "valiolla" paino putoaa, ettei repeisi riippumatto!!!

  VastaaPoista