lauantai 22. syyskuuta 2012

TAIKALIINA

Edellisen postauksen taikaliinapaketti näyttää tällaiselta. 
Salama kirkasti kuvan keskeltä, joten otetaanpa uusiksi.

Liina kuuluu Dr. Beckmannin tahranpoistotuotteisiin, olen aiemmin käyttänyt mm. tahranpoistosuolaa vaikeisiin tahroihin. Nyt mainos kertoo, että tahrat irtoavat myös tällä liinalla. 

Luulisin näitä löytyvän normaalisti kauppojen pesuainehyllyistä. Hinnasta ei ole siniharmaata aavistustakaan, koska sain nämä pari liinaa jonkun lehden välissä mainoksena.

Saispa nyt Dr. Beckmann lähettää niitä lisää, kun postauksen tein heidän tuotteistaan, hih!

Enpä olisi uskonut, ellen itse olisi kokeillut. Mutta toimii.

20 kommenttia:

 1. Minullekin tuli tuommoiset näytekappaleet vuosia sitten, ja olivat kyllä todella hyvät! En kuitenkaan niitä alkanut etsimään kaupoista, täytyy vilkuilla kaupassa käydessä mitä hintaluokkaa mahtavat olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä osaa hintaa kertoa, pitääpä katsoa kaupan hyllystä jos löytyy liinoja. Mutta tehokas oli pesukoneessa värien kerääjänä.

   Poista
 2. Pitäisiköhän kokeilla? Kuinkahan tuo toimii pesupähkinöiden kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaispa toimiakin. Minä tosin käytin tavallista pesupulveria ja siinä oli oiva irtoavien värien sieppari.

   Poista
 3. Ihan vaan kysyn, että toimisko se liina myöskin tälläiseen elähtäneeseen pärstään jos on ns.ruskeita vanhuus läikkiä, siellä sun täällä!??
  Toinenkin ajankohtainen kysymys olisi hällä!??? Kinttu kiinityskohasta varpaisiin mustelmilla jonkilaisen tapaturman kun koin! Näyttää kun olisi huonosti tatskoja tehty koko kinttu täyteen, voisiko liina ne poistaa!?????
  Onneksi se huumor ei puonnu pois kun lankesin ja viellä omassa koossani, porstuassa viellä köpötin mutta tuvan puolella turvallani, lattia nous pystyyn kesken kaiken viikko sitten!
  Tätä kysyy nimim.epätietoinen-utelias-kokeilija...;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläpä naamariin kokeile, voi lähteä loputkin värit1 Siihen kinttuusi kun sivelet hammastahnaa, lähtee nuo kaatumisen tatuoinnit melkoisen nopeasti. Sekin on koettu konsti.

   Huumoria älä tiputa helmastasi kämmätessä, vaikka kuin nousis lattia pystyyn! Kuka se sanoikaan, ettei koti ole kaikkein turvallisin paikka?!? Kysyy toinen lastensa mielestä "tapaturma-altis".
   Mutta hammastahnassa on jotakin sellaista, mikä syö mustelmat näkymättömiin. Kipu silti kuitenkin jää...ah ja voih!

   Poista
 4. Kiitti Anja. Pitääpä muistaa katsella löytyykö meidän S-marketista.
  Sataa, sisäpäivä. Toivottavasti sielläpäin on vähäsen kuivempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi jos siellä sataa, nuoret lähti mökilleen saunomaan aamulla. Meillä on aurinkoista ja lämmintäkin, yöllä tuli vettä lorottamalla. Kaikki kalliopolut on lätäköillä mutta Simo hypähtää ylitse.

   Poista
 5. Meillekin tuli postissa ne väriä imevät mainosliinat. Minä kun luulin joksikin mainoshömpäksi ja viskasin roskiin;) Harmi, olisi sittenkin pitänyt säästää.

  Tuntuu vaan tulevan kaikenlaista turhaa postin mukana, ja aina yleensä jonkinlaiseen muoviin käärittynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi kun heitit pois kokeilematta. Minä reissun jälkeen mätin koneeseen pyykit ja sitten muistin sen liinapaketin. Työnsin kaikenväriset ja värittömät samaan pesuun ja liinan perään. Hyvin toimi.
   Niin, mainosta tulee postilaatikon täydeltä. Suoraan roskiin meilläkin menevät. Harmi, että hinnoissa kuitenkin me maksamme koko roskan.

   Poista
 6. Huomena menen Kekiselle, siellä on laaja pesuaine osasto, varmaan löytyy noitakin sieltä. Kiitos kun laitoit tuon pakkauksen kuvan, on helpompi etsiä ei tarvi kysellä.
  Sinun pitäisi kyllä saada jo lisää ilmaiseksi niin moni niistä nyt sai tiedon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, arvaa vaan, tuleeko lisäliinoja! Ei taatusti.Mutta kiva jos avuksi olin.

   Poista
  2. Katso mummeli Rantakasvin kommentti, siinä on nettiosoite!

   Poista
 7. Kiitos vinkistä, pitää kokeilla.

  VastaaPoista
 8. Noita liinoja voi tilata netistäkin:
  http://www.piresma.fi/koti/drbeckmann.shtml

  VastaaPoista
 9. Nuitahan pitää lähteä oikein etsimään kaupasta, kun ei minkään lehden välistä ole löytynyt :) On nimittäin tullut jokunen kerta koneellinen vaaleanpunaista pyykkiä... punainen ja sininen ovat ne värit jotka tuntuvat irtoilevan ja tarttuvat muihin vaatteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaapa edellinen kommentti, siinä Rantakasvi kertoo osoitteen, mistä niitä netin kautta saa! Jos ei nimittäin kaupasta löytyisi.

   Poista
 10. Kiitos vinkistä,Anja! sillä tahroja ja pyykkiä riittää aina. Mukavaa päivää! terveisin riitta

  VastaaPoista