torstai 5. helmikuuta 2015

MINÄ TÄÄLLÄ TAAS!

Halusin vaan muistuttaa:  jos huomaat lukulaskurissa  tasaluvun 80.000 tai hyvin lähellä sitä, laita kommentti! Lähimmäksi osuneelle kurkistajalle pieni ylläripalkinto. Ja tottavie, kyllä on pakko arpoa kaikkien lukemaa kommentoineiden kesken myöskin lohdutusta. Että sellainen tapaus tällä kertaa.

Torstai on aina toivoa täynnä! Luonto lumikuormassaan aivan ihanan valkoinen ja kevättä kohti porskutellaan. Kuvassa viimeiset kukat amarylliksessä. Sitten sipuli säilöön odottelemaan uutta kasvua ja kukintaa.

23 kommenttia:

 1. Kyllä se vaan lähestyy , nyt 79959
  Tytti

  VastaaPoista
 2. Kaunis valkea amaryllis. Lukulaskurissa nyt 79 998.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. BINGO! Tarvitsen osoitteesi, laitatko sähköpostiini.

   Poista
 4. Apua minä myöhästyin 80 001. Mut ei se mittään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi, mutta toivottavasti lisäarvonta onnistaa.

   Poista
 5. Olen täällä oikein kytännyt ja nyt näyttää 80002. Miten Se voi vilahtaa ohi.ilmeiseti klikkauksia tuli nopeaan, kun toisetki kyttäsivät 😁 hauskoja postauksia nää. Kiitos 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että. Meni parilla pitkäksi, mutta laitan sinut lisäarvontaan myös.

   Poista
 6. Voi kääk 80006, hieman myöhästyin, mutta onnea Paulalle joka oli tasan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hupsista. Toivottavasti onni potkii vielä uudelleen.

   Poista
 7. Anja, miten saan nuo amarylliseksen sipulit laitettua ensi joulua ajatellen? Kerran sain ohjeen laittaa ruukussa suveksi ulos ja ottaa sitten syksyllä sisälle. Minusta siinä on monen ohjeen puutetta. Ne elivät, mutta tekivät vain lehteä, en saanut millään enää kukkimaan.

  Nyt kaikki kolme valkoista amaryllistäni ovat kukkineet KAKSI kierrosta, joten olen aika iloinen, mutta nyt, juuri nyt on ratkaisujen paikka. Meillä on hyvä kellari, josta nostin tänään, isän syntymäpäivänä, pelakuut ulos. Isä olisi täyttänyt 93 vuotta.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, eikö olekin amaryllis hienoista hienoin joulukukkanen. Meilläkin tuplasti kukki. ensin kuusi lautasen kokoista ja sitten vielä toiseen varteen neljä, joka varsi oli metrin pituinen. Aivan uskomatonta.
   Googleta amarylliksen hoito, yritin laittaa sitä kommenttiini mutta katosi kummallisesti enkä saanut sitä suoraan siirretyksi. Laitan sen seuraavaan postaukseen. Meillä ei ole kellaria, joten vilpoisaa paikkaa oikein ei ole, mutta yritän sinnitellä mukulan elävänä ensi syksyyn.
   Samoin sinne kaikkea hyvää.♥

   Poista
  2. Anja, on se: Kodista tulee huomattavan juhlallinen kera valkoisten amaryllisten. Meillä taas yhdessä varressa niin monta kukkaa, että en ole ikinä moista ennen nähnyt.

   No eiväthän ne kai neuvo, miten sen sipulin saa vietyä suven yli: se on kaupalla tappiota. Odotan sun juttuasi. Jos minusta ei kuulu, annan vinkki, kiitos. Mulla ne nyt siis kolmessa ruukussa kaksi kertaa kukkineina ja pitäisi saada tilaa takkahuoneen ruukutuspöydälle pelakuiden multien vaihtoon, leikkaamisenn ja valotukseen etc. Jos kellari on kuitenkin oikea paikka, kerro se.

   Kiitos samoin ♥

   Poista
 8. Apua hyppäs jo 22 yli 80000, en kerennyt, dam!
  -päivi-

  VastaaPoista
 9. Nyt on jo 44 yli 80 000. Tuo amaryllyksen kasvatus kiinnostaisi minuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet mukana lisäarvonnassa. Laitan googlaamani ohjeen amarylliksestä seuraavaan postaukseen.

   Poista