keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Karhunpoika sairastaa...

Aprillia. Ei tää ole karhunpoika eikä tää sairasta sen enempää.
Tänään kävimme Simon vuotuisella hampaiden puhdistus ja tarkistus -käynnillä eläinlääkärillä. Niin kiltti kuin Simo yleensäkin on, astuminen lääkärin vastaanottotiloihin muistuttaa koirulia sen aikaisemmista käynneistä. Varmuuden vuoksi pyysin kuonokopan, ettei sapelihammas olisi iskenyt leukojaan lääkärisedän sormiin.
Nukutuspiikin saaminen rauhoitti Simon täydellisesti ja suu puhdistettiin jokaisesta hampaan pinnasta ja rakosesta. Hyvässä kunnossa kuului kalusto olleen, ei tarvinnut poistaa yhtään nököhammasta. Kannoin hoipertelevan koirulin autoon, lämmitys täysille ja kotiin. Nyt otetaan loppupäivä levon kannalta.
Vähän jo kelpasi ruokakin pojalle, mutta ulkona piipahtamisen jälkeen takaisin lämpimään villatakkien sisään ja unille.
Kyllä se tästä. Arvokastahan tuo lysti on, mutta mitäpä sitä ei tekisi lullukkapoikansa hyväksi. Hampaat nyt on koirallekin ihan ykkösasiat.  

Enpä malta olla läppäämättä vielä tuota jouluruusua tähänkin postaukseen. 

Aamulla oltiin pakkasella, sitten tuli pari senttiä lunta ja nyt virtaa vesi räystäiltä auringon pilkistellessä. Kevät se on, lintupöntöt saatiin puuhun ja aamulla mustarastas viritti huiluaan tiaisten säestäessä. Ja aamulenkillä Simon kanssa osuttiin ketun kanssa samaan aikaan alikulkutunneliin. Onneksi Simo oli taluttimessa,
sai sellaisen haukkupuuskan ja ryntäili ketun jälkeen, että mistähän olisin koirani mahtanutkaan löytää jos... Vaisto vie ja nenä neuvoo!

13 kommenttia:

 1. Voi toista...;) Merin pienet koriulit myös saavat kevyen narkoosin kerran vuodessa hampaiden puhdistusta varten.

  Siis sulla tuo kukkii noin nyt...Meillä on ollut kovia yöpakkasia ja taas ensi yöksi luvataan. Lähden nyt vetämään harsoja kartiovalkokuusten päälle etteivät ne mene auringossa ruskeiksi.

  Mukavaa viikon jatkoa teille <3

  VastaaPoista
 2. Aivan säikähdin tuota otsikkoa ja Simon kuvaa, luulin että oikeasti sairastaa..Hyvä juttu kun oli vain kyse pikku nukutuksesta.

  meidän pikkukoiralla saattaa olla myös eläilääkärillä käynti hampaiden vuoksi, kun millään ei meinaa irrota ylänaskalit, Katellaan vielä muutama päivä ja annetaan kovia luita.

  Kauniisti kukkii jouluruususi.

  VastaaPoista
 3. Vai oli Simo hammas hoidossa, ei ihme että nyt nukuttaa.
  Meillä Lilli kerran lähti ketun perään, ja mie Lillin perään, pari tuntia neiti reissullaan viipy ,mutta tuli itse kotiin likasena ja onnellisena.

  VastaaPoista
 4. Voi pientä Simo-koirulia, lepo on suloista;)
  Hyvää maaliskuista viikkoa sinulle ja pojillesi, Anja! ♥♥

  VastaaPoista
 5. Voi pientä koira'kääröä' :) onneksi oli vain hammaslääkärikäynti kyseessä.

  VastaaPoista
 6. Onneksi koiruli ei ollutkaan kipeänä. Suloisen lutuna kuva.

  VastaaPoista
 7. Nyt sitten pienellä suu puhtaana.
  Niin söpöna viltin sisällä.

  VastaaPoista
 8. Rapsutuksia Simolle...Ja oikein ketun tapasitte, metkaa :)

  VastaaPoista
 9. Onpa kauniit jouluruusut.
  Kettukoira Simo :)

  VastaaPoista
 10. ♥oi pieni Simo, hän on kyllä ihana! ♥Ja niin ihana on emäntäsäkkin, suur´kiitos kahvituokiosta♥ Hyvää pullaa ja hyvää kahvia! Oli niin kiva tavata!♥

  VastaaPoista
 11. ...vähän kirjoitusvirheitä..noo, haitanneeko mittään :)

  VastaaPoista
 12. Nyt voi Simokin hymyillä puhtailla ja tarkistetuilla hampailla.

  Upea jouluruusu! Yksi suosikkikukistani.

  VastaaPoista
 13. Kiitos kaikista kommenteista. Koiruli hymyilee nyt valkoisella sapelihammasrivistöllä ja vältyttiin koirien tekohampailta vielä toistaiseksi, hih.
  Jouluruusu on selvinnyt lumesta ja pakkasesta ja nyt on maa märkää ja plussalla lämpö. Aamuisin lintujen konsertti voimistuu, mustarastaan huilukin jo kuultu!

  VastaaPoista