torstai 25. elokuuta 2016

KIRPPUTORINEUVOKSEN RETKIÄ

Kumma kyllä, ettei tietyistä mielitekosistaan pääse eroon sitten millään. Huusholli pullistelee lasitavaraa mutta niin vaan vanha rouva nyppää kirppiksen hyllyistä kamoja kassiinsa. Tänään piipahdettiin ystävän kanssa Pieksämäellä ja tietysti katsastettiin kirppisten tarjontaa.

Sen verran järkeä on tullut, ettei nyt ihan mihin hintaan tahansa ihan mitä tahansa ostele. Nämä tämän päivän ostokset olivat ihan jees kohtuuhinnoilla.Tämä valoinen luulasinen nekka suorastaan huusi nimeäni hyllystä.Vanha jalallinen nekka lähti myös mukaani.Eikä tietenkään tätä punaista pikaria voinut jättää...


Kukko kiekuu pian kotona olohuoneen ikkunan välissä.

Täällä niemessä on tänään ollut sadetuhnua, tosin aurinkokin pilkisti hetken. Huomiseksi suunnitellaan puolukkamättäille ryntäämistä.

Pari viikkoa sitten oltiin prinssipuolison kanssa Jyväskylän tripillä, sielläkin kirppislöytöjä tein jonkun verran.


Tämäkin rubiinivati halusi tulla meille, enkä yhtään vastustellut.

Nekkarivistöön tuli lisäystä Seppälänkankaan kirppikseltä.

Tän pitäs olla Kaj Frankin desing, lieneekö, Mutta tykkäsin.

Sitten löysin myös pari viinilasisarjaa punaista lasia, ne vein jo kotiin, enkä ole niitä kuvannut. Kirjoittelen tätä tarinaani nyt täältä niemen nokasta, joten riittänee tämä kehuskelu.

Ja kun tänään Pieksämäellä piipahdettiin, tietysti käytiin mainiolla Moilasella leipä- ja karjalanpiirakkakaupoilla. Nyt on pakastimet pullollaan täällä mökillä leipää. Mutta leipähän miehen - ja naisetkin - tiellä pitää.

Meillä on ollut nyt ns. tyttöjen mökkiviikko. Saapa nähdä, kauanko vielä ollaan, viihdytty on hyvin, saunottu joka ilta ja uitu joka aamu.
Ja Simo pitää meidät kurissa ja nuhteessa. Näillä mennään nyt.

13 kommenttia:

 1. Kauniita esineitä olet löytänyt. Mies sanoo minulle, että hän laittaa kirppiksen tavaroille, mitä olen ostanut. Eihän sille voi mitaan, kun esineissä on nimeni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppistelystä on tullut hupiharrastus, harmi vaan, että hyllyt jo notkuu!

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
 2. Hienoja löytöjä jälleen. Punaiset lasiesineet ihastuttavat ja luulasinen nekka on kyllä kaunis.

  Mukavia ja leppoisia loppukesän päiviä ja tunnelmallisia iltoja niemeen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rubiinilasia en kyllä voi koskaan vastustaa, sama juttu tuon luulasin kanssa. Ja vanhat nekat ne vasta ihania on minusta.

   Lähdettiin karkuun myrskyä eilen ja loppuviikosta sitten taas puolukoita poimimaan sinne keskeiseen.

   Poista
 3. Mukavia löytöjä. Se löytämisen ilo noilla kirppareilla parasta onkin.

  Mukavaa tyttöjen viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina vaan tilpehööriä tarttuu mukaan. Tultiin myrskynsilmästä jo eteläiseen eilen.

   Poista
 4. Kivoja ostoksia olet löytänyt. Kirppareilla on kyllä mukava kierrellä. - Blogissani on puutarhakirjojen arvonta, käyhän kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparit on parasta huvia. Kipaisin blogissasi laittamassa arvan, saa nähdä, nappaako!

   Poista
 5. Upeita löytöjä,sitä vaan aina kirppiksellä silmä hakee niitä asioita ja esineitä joita kerää. Kuinkakohan iso siun kokoelmasi oikein on,oletko laskenut kaikki esineesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, olenhan minä näitä laskeskellutkin, noin summittain. Totta on, että silmä iskeytyy kirpparilla juuri niihin esineisiin, mitä kerää, kuten minulla esim. hevosiin. Ja kummasti sitä muistaa sen, onko jo kyseinen heppa jo hyllyssä. No, hevosia on yksin laskien noin tuhat erilaista. Nekoista, linnuista ja kanarasioista en viitsi kertoa lukuja, mutta rubiinilasia on puolentoistatuhatta jo ylittynyt.

   Poista