perjantai 28. tammikuuta 2011

KOLLAASI JA KOTTIKÄRRYT

Elokuinen aamuhetki mökin rannassa, taivas kuin tulessa ja heijastukset tyynen veden pintaan yhtä voimakkaina.  Keräsin kuvat kollaasiin, kun niin haikailin jo lumen seasta selvemmille vesille ja mökille.
Nyt oli pakko postata kollaasi, sillä ulkona näytti taivas ihan samanlaiselta, vaikka on talvi.

Montako yötä on vielä kesään?

Liian monta, vaikka taivas on tänään yhtä punertava kuin oli kesällä aamuvarhain.

Ja oisko huomennakin hieno sää, sillä sanotaanhan, että iltarusko hyviks´ ilmoiks´.
Kuvat on otettu yli pellon naapuritaloon päin.

Aina voi kesästä haaveilla, mutta silti olo on kuin näillä kottikärryillä, odottaa, että lumi hartioilta sulaa ja pääsee töihin. Tai kyllä sitä meikällä töitä riittäisi, halu tehdä vaan on hakusessa.
Kahvat kohmeessa ja pyörä ei pyöri. Mut annas kun tulee kevät! Se rasvaa rattaat taas elämään.

12 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kollaasi ja mitkä värisävyt ovat talvisissa maisemissa myös.
  Kesään on aikaa, mutta kevättä kohden mennäänn nopeammin ja nopeammin.

  VastaaPoista
 2. Kauniit on värit kollaasin kuvissa.ja nuo kottikärryt todella odottaa uutta kevättä. Yhtenä päivänä ihmettelin, mitkä möykyt tuolla lumessa on, kunnes muistin sinne parkkeeramani kahdet kottikset, niin olivat lumen alla.

  VastaaPoista
 3. On tuo Luojan väripaletti ihana.Ihana että avatut silmät niitä kameran etsimeen etsimässä ja taito tallentaa.Sinulla homma hanskassa.
  Harras haiku kevääseen minullakin kuten kottereillasi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos tästä nautin, on todella kaunis taivas niin kesäkuvissa kuin talvisissa.

  Kyllä meillä on taas hyvä aika edessä. Odotamme kevättä, sitten saamme kuunnella kevät purojen solinaa..

  VastaaPoista
 5. Eihän kesään ole enää kovin montaa yötä, n. reilut sata.:o Komeet värit sekä kesä, että talvikuvissa. Lunta on paksulti joka paikassa ja saukot juoksentelee pihassa. Toen perrään, katottiin tuossa iltamassa naapurin kanssa kun oli nurkalle ilimaantunna saukon jälet, oli lasketellut mäkee lumipenkalta. Ei oo ensimäinen kerta kun tulevat rannasta näin kauas "mantereelle", mitähän olis puolkilsaa reiluun.

  VastaaPoista
 6. Minttuli; kesäkuvat ovat sieltä Myhinpäästä ja nämä talviset täältä kotopihasta. Hyvää jaksaa odottaa, eli kesää kohti mennään.

  mummeli, niihän sitä laulussakin sanotaan, että "on lumen vallassa maa" ja vaikka mitä on nyt lumen alla, vaan kevät kaiken sulattaa.

  SinikkaHelena; Sama väri taivaankannella, olipa kesä taikka talvi. Olin SImon kanssa lenkillä ilman kameraa ja oli kiire kotiin, että ehtisin näpsästä kuvan taivaanrannasta.
  Kottarit lepäävät ja keräävät voimia kevään kuljetuksiin, hih.

  sylvi; Ihan niin, kevät on tulossa ja ihan mieli nousee ajatellessa purojen solinaa ja järvellä jäiden soittoa.

  oman onnen seppä; Vautsi, teillä on saukkoja! Yhden ainoan kerran olen saukon luonnossa nähnyt, jossakin pohjoisen järven jäällä vipelsi ja pulahti avantoonsa, lähellä Pyhätunturia. Kyllä säväytti silloin. Hyvä, että saukkokanta on elpymässä.
  Meillä vain kauriin jälkiä eilen tien reunassa, ensin ihmettelin, kunnes äkkäsin kauriinjäljiksi. Kun lunta on paksulti, eivät oikein löydä ruokaa eivätkä pysty metsässä liikkumaan. Ketut ja jänikset kulkevat pihallamme, mutta sinulla saukot!

  VastaaPoista
 7. Aaah, peilityyni järven pinta ja niin ihanan värinen. Talvikuvatkin on ihania. Kottikärryt talviunilla :)
  Tänään on jo suvikeli ja helmikuulle mennään ensi viikolla, maaliskuussa on jo varmsti kevättä ilmassa kovasti. Sitä odotellessa...

  VastaaPoista
 8. Markka; elokuun varhaisaamu, järvi oli todella peilityyni ja taivaalla punerrus. Nyt on pakkanen laskenut nollaan, talitiaisten titityyt - jotka ovat lyhentyneet tityyksi - kuuluu takapihan metsiköstä. Kevättä kohti mennään ja se riemastuttaa.

  VastaaPoista
 9. Taivas on muuttuva taulu. Se tuottaa jatkuvaa iloa. Niin kuin myös nyt; pääsinhän kurkistamaan kesään kollaasissasi ja talveen kuvissasi.

  Mun muistuu mieleheni nyt, suloinen Savonmaa...

  VastaaPoista
 10. Lastu; ..sen kansa kaikki kärsinyt ja onnehensa tyytynyt... Täähän pitää jokaisen savolaisen osata vaikka silmät ummessa, samoinkuin Kallavesj jne.

  Kesällä nää laulut on konkretiaa, talvella pulpahtavat mieleen silloin tällöin. Mutta sama taivas Savon sydämessä kesällä ja Itäisellä Uudellamaalla talvella, ainakin mitä väreihin tulee.
  Kiva kun kävit ja kommentoit!

  VastaaPoista
 11. It absοlutelу was hard for me to quit smoκing; despite the
  medіcal doсtог wаrned me pеrsonallу
  of bronchi fаilure. Εleсtronic cigarettеs
  cаmе tο mу pеrѕоnal гescue.
  Τhey made smoking cessatiоn easіer for mе.
  I'm blessed with a brand new life using these highly flavored Green Smoke healthy reproductions of harmful cigarettes in any other case.

  Here is my blog green smoke electronic cigarette review

  VastaaPoista
 12. I believed this offeг was the actual sweetest faсtor ever.


  my web site green Smoke e Cig

  VastaaPoista