lauantai 22. tammikuuta 2011

TUNNUSTUSTEN TUNNUSTUSTA

          tunnustus             tunnustus2

Kiitos tunnustushaasteesta, oman onnensa seppä! Tunnustan, tunnustan!

Ekaksi: olen paikalleni jämähtänyt. Perusteluksi riittänee kultakellon mittainen palvelu samalla työnantajalla vaikka työnantajan nimi välillä vaihtuikin. Ja reilun puolivuosisataisen tahkonpyörityksen mitta saman prinssipuolison kanssa. Jepjep.

Tokaksi; minulla on hillitön keräilyvimma. Tai ainakin on ollut. Perhosia en ole kerännyt, mutta lintujakin hevosten lisäksi, puhumattakaan rubiinilasista, kermanekoista, kirjoista mm. Taitaisi olla parasta siirtyä pelkkään kokemusten keräämiseen, kun ei kerran seitsemänsadan euron seteleitä ole painettu!

Kohta kolme: olen helposti syttyvä mutta hitaasti kiihtyvä ja sitten pitkään käynnissä pysyvä. Kysykää vaikka prinssipuolisolta, ei tahdo saada räpätystä loppumaan. Kyse ei ole autosta vaan minusta.

Neljä:  olen vaaka, vaikka haluaisin tietysti olla kala (miksiköhän)

Viisi: Olen liian usein oikeassa; no ainakin omasta mielestäni, sillä en pyytele hevillä anteeksi.

Kuusi: Olen yksinkertainen, mutta samalla hauska. Kun aloitan neulomisen, neulon. Jos aloitan lukemisen, luen. Herra varjele minua aloittamasta lumenluontia, sillä loisin sitä pitkin kesääkin.

Seiska: Olen eläämääni tyytyväinen, keskimäärin. Jos jalat on avannossa ja pää leivinuunissa niin keskivartalo (on kadonnut ja sitä metsästän) voi paksusti ja on tasalämpöinen.

Ja kerta kiellon päälle: En millään voi uskoa, että prinssipuoliso vielä pitää kiinni kuin korppi juustosta, mutta onhan tässä sitä, mistä pitää. Silti on uhmattava ja pyrittävä eroon Keskikehonrakentajat ry:stä. Siis riskinottajakin kaiken lisäksi, hih. Ja  itse uskon, että Munamies voittaa Putouksen!
Näin oli pää pölkyllä niinkuin Simolla nallukkansa päällä. Kaikki totta ja takuuvarmasti!?!
Nopas,  haastetta pitää jatkaa, että tulisi ihan aikuisten oikeesti tunnustuksia. Jatkan tätä Sipsun sutinoille eli Sirpalle, Mamman maailman Unelmalle,Kukkahattuneidille,  mummelille, Minttulille ja Idalle. Kyllä heilläkin on kestämistä minun tunnustusteni kanssa, uskoisin.

11 kommenttia:

 1. Oikein oli kestämistä tunnustuksissasi. Hih. Ja haaste otetaan vastaan huomenna hyvänä päivänä!

  VastaaPoista
 2. Hienoja tunnustuksia :) Täytyykin huomenna mietiskellä mitä sitä itse tunnustaisi, nyt taidan vaan pyllähtää sohvan pohjalle :D

  VastaaPoista
 3. Hyvää-kivaa-mukavata luettavaa.... ;)
  Munamies voittaa ehottomasti, turha on toisten muuta sanoa, sillä on niin nätisti suukkikin ja IHANA ääni...

  VastaaPoista
 4. Uh, uskalttaakohan sitä edes yrittää tunnustaa No, koitetaan päivemmällä, valossa, jos sitten pahimmat painuisi valon mukana maanrakoon.
  Mukavia oli tunnustuksesi.

  VastaaPoista
 5. Oli kyllä rohkeita tunnustuksia :) mukavaa luettavaa. Kyllä munamies on Putoukesssa omaaa luokkaansa :)

  VastaaPoista
 6. Hauskasti tunnustelit. Kiitos vaan haasteesta. Katsotaan nyt saanko jotain ajatusta ruudulle, nyt on takki tyhjä. Tässä jo onkin ensimmäinen tunnustus.

  Olen pudonnut kyydistä noista munamiesjutuista. Tässä toinen tunnustus. :)

  VastaaPoista
 7. Onneksi olkoon tunnustuksesta ♥
  Kylläpä näitä on sitten mainio lukea, tunnustuksia ;D

  VastaaPoista
 8. Munamies!! Kuka kumma SE sitten ON! En taija olla kärryllä, tv:ssä oli tässä tuonnottain ohjelma tästä näyttelijästä joka näyttelee sitä Marja Tyrniä, Aku jotain. Siinä mainittiin että Marja Tyrnin ohi on menossa suosiossa joku munamies. Sitä siinä näytettiinkin, sellanen valkonen ja pyöree, oiskoon sama kenties?

  VastaaPoista
 9. Minttuli; kaikki tunnustukseni ovat ihan tosia!

  Kukkahattuneiti; joskus on vaikeata tunnustaa, mutta nämä tunnustukset olivat helppoja.

  Maikku; minä nauroin vedet silmissä eilen sitä Munamiehen naruhyppelyä, en ymmärrä niitä, joiden mielestä se on höhlää. Joo, sen suu on kuin ihan oikealla kananpojalla.

  mummeli. kävin blogissasi, olit tehnyt ihania tunnustuksia.

  Anja; tervetuloa Munamiehen ihailijakerhoon...

  Unelma; enää viisi tunnustusta, joilla ei todellakaan ole mitään kiirettä.

  seijastiina; kiitos onnentoivotuksista, minustakin tunnustuksista voi lukea ihmisestä monta asiaa.

  oman onnen seppä; Munamiehestä: kajaanilainen näyttelijä Riku jotakin, joka voittaa kirkkaasti Marja Tyrnin, ei kaksimielisiä vihjailuja niinkuin Tyrnillä, vaan kertoo tipun äänellä ja tipun muodossa ihan tavallisesta elämästä tipuna. Ja hyppää narua!
  Se valkonen ja pyöree. Nimenomaan. Hirveesti faneja jo facebokissa.

  VastaaPoista
 10. hattua nostan muu huoltajalleni, tunnustuksista... ja muutenkin!
  halit, heippi

  VastaaPoista
 11. Haidii; älä suottakaan nosta hattua ettei tukka jäädy! Hih! Halit takaisin myös.

  VastaaPoista